Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Домашня
Про нас
Про журнал
Тематика журналу
Редакційний штат
Контактна інформація
Поточний випуск
Архіви
Для авторів
Редакційний процес рецензування
Заява про конфіденційність
Подання
Реквізити на оплату
Протидія плагіату
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (2024): Development Service Industry Management
№ 4 (2024): Development Service Industry Management
DOI:
https://doi.org/10.31891/dsim-2024-8
Опубліковано:
28.11.2024
Статті
РЕСТОРАНИ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ ЯК ЧАСТИНА КУЛЬТУРНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ: ВПЛИВ НА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Евеліна СІРА
8-13
PDF
УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ В РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА
Ірина СОКИРНИК, Вікторія КУТИНСЬКА
14-18
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ В СФЕРІ СОЦІАЛЬНО-ЕТИЧНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Анна БЕССОНОВА, Марія БЄЛОБОРОДОВА, Світлана ЗАХАРОВА
19-26
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТОРГОВИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ
Денис КОРЕНЮК
27-34
PDF
ІННОВАЦІЙНІ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ І ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Вікторія СМЄСОВА, Людмила БЕЗУГЛА, Світлана ЗАХАРОВА
35-42
PDF
ФУНКЦІОНАЛЬНІ СКЛАДОВІ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Ігор БІЛЕЦЬКИЙ, Наталія КОНДРАТЕНКО, Ольга РУДАЧЕНКО
43-49
PDF
ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ
Сергій ДРАЖНИЦЯ, Олександр ЛИХОГОД, Олег ДРАЖНИЦЯ
50-53
PDF
ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ДИДЖИТАЛІЗАЦІЇ
Олег ГЛАДКИЙ
54-59
PDF
ІНДИКАТОРИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ: МЕТОДИКА ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА РОЛЬ
Ігор БАС
60-65
PDF
ЗНАЧЕННЯ ГАСТРОТУРИЗМУ ЯК СКЛАДОВОЇ HoReCa У ПІСЛЯВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ УКРАЇНИ
Ольга ДУЛЬКА, Анна ГРОМОВА
66-70
PDF
БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛУ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ, ЯК ПОКАЗНИК ЯКОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ
Денис МИРОНОВ, Світлана РИБАКОВА
71-76
PDF
ЗМІСТОВНІ СЦЕНАРІЇ ВІДБУДОВИ ТА РОЗВИТКУ АВТОМОБІЛЕБУДУВАННЯ В УКРАЇНІ У ПОВОЄННОМУ ПЕРІОДІ
Антон ЛАЗАРЄВ
77-85
PDF
ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Катерина ЛАРІОНОВА, Дмитро ШПАК
86-92
PDF
АНАЛІЗ ПІДХОДІВ ДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В СФЕРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
Михайло ПЕТЛЬОВИЙ, Ігор НЕСТОРИШЕН, Євгеній РУДНІЧЕНКО
93-96
PDF
ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОГО МИСЛЕННЯ ТА ОБЛІКУ В РОЗРІЗІ СУЧАСНИХ НЕПЕРЕДБАЧЕНИХ КОЛИВАНЬ ЕКОНОМІЧНОГО ЖИТТЯ
Наталія КОВАЛЬ, Людмила ТКАЧУК
97-101
PDF
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ АКТИВНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ: ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА МЕХАНІЗМ
Анна ЧЕРНЯЄВА, В'ячеслав МЕТЛА
102-109
PDF
МЕТОДИКИ ОЦІНКИ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ГОСТИННОСТІ ГРОМАД У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
Софія КОРОЛЮК
110-114
PDF
НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ БЕЗПЕКООРІЄНТОВАНОГО УПРАВЛІННЯ СУБ’ЄКТІВ ЛОГІСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ
Артур ШАТАРСЬКИЙ
115-120
PDF
«REFUGEE ENTREPRENEURSHIP» У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА У ВІТЧИЗНЯНІЙ ТУРИСТИЧНІЙ ІНДУСТРІЇ
Галина ЩУКА, Ігор НЕСТОРИШЕН, Олексій НЕСТОРИШЕН
121-126
PDF
ОЦІНЮВАННЯ РОЗВИТКУ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ У КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ВИКЛИКІВ
Ольга ПОСВАЛЮК
127-134
PDF
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ В УМОВАХ НАДСКЛАДНИХ ВИКЛИКІВ СЬОГОДЕННЯ
Людмила КРИМЧАК, Іванна СЛОБОДЯНЮК, Олександр КРИМЧАК
135-139
PDF
СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ: УРОКИ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО КОНФЛІКТУ
Жанна ДЕРІЙ, Віталій ХВОСТЕНКО, Роман ЯНКОВОЙ, Ольга ГАРАФОНОВА
140-148
PDF
ІНСТРУМЕНТИ УПРАВЛІННЯ ЖИТТЄВИМ ЦИКЛОМ ЗРОСТАЮЧИХ ТА ЗРІЛИХ КОМПАНІЙ В УМОВАХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ ТА ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Валентина БОБРОВНИК, Роман ЗАНИХАЙЛО
149-155
PDF
КОМУНІКАЦІЇ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНО-ВІДПОВІДАЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
Надія БАГАН, Віталій СОБЧИШИН, Артур ТРОЯН, Роман ОЖГИБІСОВ
156-160
PDF
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ
Роман ШЕРСТЮК, Ігор СТОЙКО
161-166
PDF
ПРОБЛЕМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗАКАРПАТТЯ
Евеліна СІРА, Дмитро ЛАХТІОНОВ
167-172
PDF
МАРКЕТИНГОВІ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ НА РИНКУ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР ЇХ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
Дмитро СТАРЕНКОВ
182-188
РОЗВИТОК ЛІКУВАЛЬНО-ОЗДОРОВЧОГО ТУРИЗМУ В КУРОРТНИХ РЕГІОНАХ ПРОВІДНИХ КРАЇН ЗАХІДНОЇ ЄВРОПИ
Зоя БОЙКО, Наталія ГОРОЖАНКІНА, Антон ГРИЦЕНКО, Катерина ГУБА
189-193
PDF (English)
ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Андрій ПОГРЕБНЯК, Маргарита КУЧЕР, Олена ВИШНІКІНА, Костянтин ГОРБ, Олександр САБІРОВ
194-200
PDF
ТЕНДЕНЦІЇ РИНКУ ПРАЦІ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ
Тетяна СКЛЯРУК, Олена НЕСТЕР
201-206
PDF
КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ТУРИЗМУ ВІДПОВІДНО ДО ГАЛУЗЕЙ ЕКОНОМІКИ (ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)
Ігор КУЛИНЯК
207-213
PDF
УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ
Тетяна НАЗАРЧУК, Ніла ТЮРІНА, Сергій БУЦЕНКО, Олександр ГУРНИЦЬКИЙ
214-221
PDF
ЗАСАДИ ОЦІНЮВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА
Віталій СЕВОСТ’ЯНОВ
222-232
PDF
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ ТА МІСЦЕ В НІЙ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Тетяна НАЗАРЧУК, Наталія ВАЛЬКОВА, Олена ВАЛЬКОВА
233-237
PDF
HR-ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЦИФРОВІ ТРАНСФОРМАЦІЇ КОМПАНІЙ У США, ЯПОНІЇ ТА ЄВРОПІ
Олег ФІЛЬ, Оксана СВАТЮК
238-244
ОЦІНЮВАННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА НА ЗАСАДАХ ПРОЦЕСНОГО ПІДХОДУ
Оксана САМБОРСЬКА
245-256
PDF
УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ НА ОСНОВІ МЕТОДОЛОГІЇ AGILE
Наталія ГАВЛОВСЬКА, Ірина ВЛАСЮК, Віталій ШЕЛЕПАЛО
257-261
PDF
ІНСТИТУЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ: АДАПТАЦІЯ ДО ВИКЛИКІВ СЬОГОДЕННЯ
Євгеній РУДНІЧЕНКО, Дмитро КОРБУТ, Валентин ПІЛАТ
262-268
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ЛОГІСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ
Сергій МОРОЗ, Максим ШУНЕВИЧ
269-275
PDF
ВЛИВ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
Володимир ВОСКОЛУПОВ, Сергій ЧІКАЛКІН
276-281
PDF
ІНТЕГРАЦІЯ МЕРЧАНДАЙЗИНГУ ТА РЕКЛАМНОГО КРЕАТИВУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Микола СЛИНЬКО, Олександр СЕРГІЄНКО
282-287
PDF
РОЛЬ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ І РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ПРОФЕСІЙНОМУ ЗРОСТАННІ ТА ЗАДОВОЛЕНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ
Галина БОЙКІВСЬКА, Ксенія ДУБЛЯНИК, Олександр ОВЧАРУК
288-296
PDF
МЕХАНІЗМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ МАРКЕТИНГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ
Джошуа САМОАХ-ЧЕРЕМЕХ
297-302
PDF
КОНКУРЕНТНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОСНОВНА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА
Наталія ГАВЛОВСЬКА, Богдан ДЗИГОВСЬКИЙ, Павло ГЛАДУН
303-308
PDF
ТРЕНДИ ТА ІННОВАЦІЇ У СФЕРІ НАВЧАННЯ І РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ
Галина БОЙКІВСЬКА, Ксенія ДУБЛЯНИК, Дмитро ЛУЧКО
309-315
PDF
ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ПІДПРИЄМСТВА:ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ І СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД
Євгеній РУДНІЧЕНКО, Олександр ЯРЕМЧУК, Олена ГАЙДУК, Андрій ПЕТЯК
316-320
PDF
КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ, НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ В РОЗРОБЦІ МЕНЮ ДЛЯ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ
Тетяна ТОМАЛЯ, Наталія ПРИЛЕПА, Наталія АНТОШКОВА
321-325
PDF (English)
ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ
Вікторія БІЛИК, Наталія ПОЛЬОВА
326-331
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Мова
English
Українська
Подати статтю
Подати статтю
Google
Прапор