Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Домашня
Про нас
Про журнал
Тематика журналу
Редакційний штат
Контактна інформація
Поточний випуск
Архіви
Для авторів
Редакційний процес рецензування
Заява про конфіденційність
Подання
Заява про відкритий доступ
Авторські права та рецензування
Реквізити на оплату
Протидія плагіату
Анонси
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (2025): Development Service Industry Management
№ 4 (2025): Development Service Industry Management
Опубліковано:
27.11.2025
Статті
САМОМЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
Вікторія БІЛИК, Сніжана ЛИСЕНКО-ЗАЇКА , Сергій МАЗУРЕВ , Максим ПОТЕХІН
8-14
PDF
ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ АДАПТАЦІЇ МЕРЕЖЕВИХ СТРУКТУР ПІДПРИЄМСТВ ТОРГІВЛІ
Володимир ГАВРАН , Ігор ГРИБИК , Юрій КОМАР
15-21
PDF
СКЛАД МЕХАНІЗМУ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ САМОЗАЙНЯТИХ ОСІБ
Олександра ГАРБУЗЮК , Євгеній РУДНІЧЕНКО
22-32
PDF
РОЛЬ «MINDFULNESS»-ПРАКТИК У ФОРМУВАННІ ЕМОЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Роман КОРСАК
33-39
PDF
ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У МАРКЕТИНГОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ: РОЛЬ, ПЕРЕВАГИ ТА РИЗИКИ ЗАСТОСУВАННЯ
Ірина АНГЕЛКО
40-46
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ТАКТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ СУБ'ЄКТІВ ЕЛЕКТРОННОГО БІЗНЕСУ
Андрій ДЗЮБІНА , Остап ЗЕЛЕНЮХ
47-53
PDF (English)
PRIVATE LABEL ПРОДУКТОВОГО РИТЕЙЛУ: ТРЕНДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Оксана ДАНКЕЄВА, Лариса СТРАШИНСЬКА, Людмила ЗАКРЕВСЬКА
54-59
PDF
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТАЛАНТАМИ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
Галина БОЙКІВСЬКА , Данило ТКАЧЕНКО , Павло ГОРДОН
60-64
PDF
СУЧАСНА ПРАКТИКА ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ПАКЕТА: СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ В УКРАЇНІ
Наталія ДАНИЛЕВИЧ , Таїсія НАГОРНА
65-71
PDF
ІНВЕСТИЦІЇ У РОЗВИТОК ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ТА ЇХ ВПЛИВ НА СТІЙКІСТЬ БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ЕКОНОМІЧНИХ ШОКІВ
Роксолана ВИННИЧУК , Мирослав СУФЕЛЯК , Віталій ЗАХАРЧУК
72-80
PDF
ВПРОВАДЖЕННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ХАРЧУВАННЯ З АЛЬТЕРНАТИВНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ БІЛКУ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Тетяна СИЛЬЧУК , Ольга ПУШКА , Елір КУЦИЙ
81-87
PDF
ІНСТРУМЕНТИ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В УПРАВЛІННІ ЦИФРОВИМИ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ СПОРТИВНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ
Ігор КУЛИНЯК , Назарій ІВАНИЦЬКИЙ
88-94
PDF
СУЧАСНІ ТЕОРІЇ ЛІДЕРСТВА В КОНТЕКСТІ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ КЕРІВНИКА ПРОЄКТУ
Наталія КАРВАЦКА , Оксана ЗАМАЗІЙ , Юрій ЦИМБАЛІСТИЙ
95-100
PDF
РОЗВИТОК ТУРИЗМУ ТА СФЕРИ ГОСТИННОСТІ В КОНТЕКСТІ ЗАХИСТУ ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ: ЗБАЛАНСУВАННЯ ІНТЕРЕСІВ БІЗНЕСУ ТА КУЛЬТУРНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ГРОМАДИ
Ігор ЖУРБА, Наталія СТРЕЛЬБІЦЬКА, Руслана ЖОВТАНІ
101-106
PDF
ІННОВАЦІЙНІ HR-СТРАТЕГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ ІВЕНТ-ІНДУСТРІЇ, ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Ольга РАДІОНОВА
107-112
PDF
УПРАВЛІННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИМ ІМІДЖЕМ: ЦИФРОВІ СТРАТЕГІЇ ТА ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ПРОСУВАННЯ ТА ЛІДЕРСТВА
Оксана СВАТЮК, Олег ФІЛЬ
113-123
PDF
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПРОЕКТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ БАЗИ ДАНИХ ДЛЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ КАРТ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Роман ШУЛЛА, Мар'яна ПОПИК
124-132
PDF
ОСОБЛИВОСТІ АНТИКРИЗОВОГО ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ В КОНТЕКСТІ УПРАВЛІННЯ ЧАСОМ ЯК СТРАТЕГІЧНИМ РЕСУРСОМ ПІДПРИЄМСТВА
Геннадій КАПІНОС , Валерія КЛОЧКО-ДОЛЯ
133-141
PDF
ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕСУРСАМИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ ВІЙНИ
Катерина ПРОЦАК, Богдан ГУНЬКА
142-149
PDF
РОЛЬ КЕРІВНИКА В УСПІШНОМУ ВПРОВАДЖЕННІ AGILE У ІТ-КОМПАНІЯХ: КЕЙС-АНАЛІЗ
Володимир ШЕВЧЕНКО
150-158
PDF
СТРАТЕГІЧНІ БРЕНД-КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОГО РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Тетяна НАЗАРЧУК , Ніла ТЮРІНА , Сергій БУЦЕНКО
159-165
АНАЛІЗ ЗОВНІШНІХ ЗАГРОЗ ЕКОНОМІЧНІЙ БЕЗПЕЦІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ В УКРАЇНІ
Олексій КЛОК
166-172
PDF
ВІД ПРОМИСЛОВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ ДО ЦИФРОВІЗАЦІЇ: РОЛЬ ПРОФСПІЛОК У СУЧАСНОМУ СВІТІ ПРАЦІ
Олег РІСНИЙ
173-178
PDF
АНАЛІЗ ДИНАМІКИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ НА ПОДІЛЛІ
Юрій ЦВІГУН
179-186
PDF
ІНСТИТУЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
Іван СВИНОУС, Оксана НИКОНЕНКО
187-194
PDF
ОЦІНКА ЕФЕКТИВНИХ МОДЕЛЕЙ ТА ПІДХОДІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ РЕСТОРАНІВ ЗАКАРПАТТЯ
Евеліна СІРА , Роман ЧАСНИК
195-202
PDF
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ: ТЕРМІНОЛОГІЧНА ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ, РІВНІ ТА СТРАТЕГІЧНІ ОРІЄНТИРИ
Наталія ГАВЛОВСЬКА, Валерій ГАРБУЗЮК, Галина ТКАЧУК , Юрій КРАВЧИК
203-208
PDF
УПРАВЛІННЯ ДОЗВІЛЛЄВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ КРУЇЗНОГО ТУРИЗМУ В СИСТЕМІ СЕРВІСНОЇ ЕКОНОМІКИ
Анна БЕССОНОВА, Микита САРИЧЕВ
209-216
PDF
ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ТА ХАРЧОВЕ ШАХРАЙСТВО ЯК КЛЮЧОВА ЗАГРОЗА БЕЗПЕЦІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Олена ПАХОЛЮК , Тетяна ЯРОШЕВИЧ , Інна БОЯРСЬКА
217-223
PDF
УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ У БІЗНЕС-МОДЕЛЯХ СОЦІАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ІНСТРУМЕНТИ ЇХ МІНІМІЗАЦІЇ
Тетяна ДЕМ’ЯНЕНКО , Андрій КУЗЕМКО
224-229
PDF
ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ
Вікторія ЧОБІТОК , Ольга ГАВРИШ
230-237
PDF
МОНІТОРИНГОВЕ ТАБЛО СТАНУ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ АГРОТРЕЙДИНГУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ТУРБУЛЕНТНОСТІ
Інна РЄПІНА , Олександр САДОВНИК , Сергій ІВАЩЕНКО
238-245
PDF
ЦИФРОВІЗАЦІЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ТЕХНОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ, ROI ТА УПРАВЛІННЯ КІБЕРРИЗИКАМИ
Наталія БЄЛЯЄВА, Ірина МИКОЛАЙЧУК , Самад РАГІМОВ
246-251
PDF (English)
ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ПРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Ольга ВОВК , Альона КОВАЛЬЧУК
252-259
PDF
ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
Олександр БУРИКІН
260-267
PDF
ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА
Денис ЛИТВИНЕНКО
268-272
PDF
МЕХАНІЗМИ ЗАЛУЧЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ВНУТРІШНІХ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
Ганна ДОРОШЕНКО, Ольга РУДАЧЕНКО, Владислава ТРОЯН, Роман В’ЯТКІН
273-279
PDF
ПРОЄКТНІ РІШЕННЯ В ІНКЛЮЗИВНОМУ ПЛАНУВАННІ ВЕСТИБЮЛЬНОЇ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Валерій БАКАЛОВ , Надія ЛАПИЦЬКА , Вероніка БОЛЬШАК
280-284
PDF
СУЧАСНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА
Сергій ГРИГІР
285-289
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ В СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Олена ШИДЛОВСЬКА, Тетяна ІЩЕНКО, Ольга ДУЛЬКА, Олександр СОЛОВЕЙ
290-294
PDF
ПРІОРИТЕТИ ТА ЗАСОБИ СТРУКТУРНОГО РЕФОРМУВАННЯ У СЕКТОРІ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА РЕГІОНУ
Тарас ВАСИЛЬЦІВ , Ольга МУЛЬСКА , Денис МАГАС
295-299
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ЛОКАЛЬНИХ ВИН У КАРТУ НАПОЇВ РЕСТОРАНУ
Наталія АНТОШКОВА
301-308
PDF
МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АПК В УМОВАХ ЕКСПОРТООРІЄНТОВАНОГО РОЗВИТКУ
Світлана ДОЦЮК, Юлія ОХОТА, Ілля ЧІКОВ, Денис ТІТОВ
309-319
PDF
ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ: НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ
Павло ХАРЧЕНКО
320-325
PDF
ІНТЕГРОВАНИЙ МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ
Назарій ПОПАДИНЕЦЬ, Орислава ГРАФСЬКА, Наталія СЕМБАЙ
326-330
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Мова
English
Українська
Подати статтю
Подати статтю
Google
Прапор