РОЛЬ ДИЗАЙНУ У ПІДВИЩЕННІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МЕРЕЖЕВИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
DOI:
https://doi.org/10.31891/dsim-2025-11(15)Ключові слова:
дизайн інтер’єру, мережеві заклади ресторанного господарства, піцерії, конкурентоспроможність, безбар’єрністьАнотація
Дизайн інтер’єру є важливою складовою формування конкурентоспроможності мережевих закладів ресторанного господарства. Візуальне оформлення простору впливає на перше враження, емоційний стан гостей, тривалість їх перебування та формування лояльності. Особливо актуальним питання оновлення інтер’єру стає для підприємств харчування, які вже функціонують тривалий час. У статті досліджено особливості дизайну інтер’єру мережевих піцерій м. Києва, проаналізовано актуальні тренди оформлення інтер’єрів закладів ресторанного господарства з урахуванням функціональності, доступності та емоційності. Розроблено практичні пропозиції з оновлення інтер’єру обідньої зали закладу мережі «Піца Хата» на основі концепції біофілічного дизайну з урахуванням сучасних дизайнерських підходів та економічної доцільності.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2025 Тетяна ІЩЕНКО, Олег БОРТНІЧУК, В’ячеслав ГУБЕНЯ, Оксана ЗАГОРУЙ

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.