ВИЗНАЧЕННЯ ЗНАЧУЩОСТІ ТА ОЦІНКА ЙМОВІРНОСТІ ВИНИКНЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У СИСТЕМІ НАССР ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.31891/dsim-2024-6(7)

Ключові слова:

заклади ресторанного господарства, небезпечні чинники, безпечність кулінарної продукції, система НАССР

Анотація

Запровадження в Україні міжнародних стандартів з якості готельних послуг, а також якості і безпечності кулінарної продукції закладів ресторанного господарства, безпосередньо впливає на усі підприємства сфери гостинності. Незважаючи на те, що низка вітчизняних готельних підприємств і закладів ресторанного господарства вже досягли рівня вимог міжнародних норм якості обслуговування та безпеки ресторанної продукції, багато питань лишаються недостатньо розкритими та зрозумілими учасникам ринку, особливо в системі управління безпечністю харчової продукції НАССР. Так, наприклад, детальніших роз’яснень потребують процеси аналізу ризиків та небезпечних чинників у технологічних процесах зберігання і виробництва кулінарної продукції та оцінка ймовірності їх виникнення з метою встановлення раціональних заходів контролю для підприємств ресторанного господарства.

##submission.downloads##

Опубліковано

30.05.2024

Як цитувати

ГУБЕНЯ, В., БОНДАР, Н., ДУЛЬКА, О., & ШАРАН, Л. (2024). ВИЗНАЧЕННЯ ЗНАЧУЩОСТІ ТА ОЦІНКА ЙМОВІРНОСТІ ВИНИКНЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У СИСТЕМІ НАССР ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Development Service Industry Management, (2), 40–48. https://doi.org/10.31891/dsim-2024-6(7)

Номер

Розділ

Статті