ПРИНЦИПИ ГНОСЕОЛОГІЧНИХ ЗАСАД УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА (Development Service Industry Management, 2025)
Запропоновано принципи змісту та принципи використання гносеологічних засад управління бізнес-процесами у забезпеченні економічної безпеки підприємства. Представлено склад принципів змісту гносеологічних засад управління бізнес-процесами у забезпеченні економічної безпеки підприємства, та розкрито й описано зміст кожного з таких принципів. Представлено склад принципів використання гносеологічних засад управління бізнес-процесами у забезпеченні економічної безпеки підприємства, та надано й описано зміст кожного з таких принципів. Показано негативні наслідки недотримання кожного з виділених принципів у групах принципів змісту та використання гносеологічних засад управління бізнес-процесами у забезпеченні економічної безпеки підприємства.
Keywords: економічна безпека підприємства; бізнес-процес; управління; принцип; зміст; використання; наслідки недотримання