ОЦІНЮВАННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА НА ЗАСАДАХ ПРОЦЕСНОГО ПІДХОДУ (Development Service Industry Management, 2024)
Оцінювання можливості забезпечення економічної безпеки підприємства на засадах процесного підходу запропоновано здійснювати на основі оцінювання потреби підприємства у економічній безпеці та можливості використання процесного підходу в управлінні підприємством. Розроблено форму для оцінювання потреби підприємства у економічній безпеці, та для кожної градації відповіді на кожне з запропонованих питань запропоновано оцінку у балах. Сформовано рекомендації щодо формування узагальнюючої оцінки потреби підприємства у економічній безпеці та її інтерпретації. Розроблено форму для оцінювання можливості використання процесного підходу в управлінні підприємством, та для кожної градації відповіді на кожне з запропонованих питань запропоновано оцінку у балах. Сформовано рекомендації щодо формування узагальнюючої оцінки можливості використання процесного підходу в управлінні підприємством. Розроблено матрицю визначення можливості забезпечення економічної безпеки підприємства на засадах процесного підходу та описано кожний з квадрантів такої матриці.
Keywords: забезпечення; економічна безпека; підприємство; процесний підхід; оцінювання; оцінювальна форма; матриця