ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ В УМОВАХ НАДСКЛАДНИХ ВИКЛИКІВ СЬОГОДЕННЯ (Development Service Industry Management, 2024)
Стаття присвячена дослідженню питання економічної безпеки держави та висвітленню його актуальної проблематики в сучасних умовах воєнного стану.  На основі проведеного дослідження розкрито зміст та складові економічної безпеки, основні фактори, що впливають на її формування в умовах війни в Україні, визначено основні ризики та загрози, які постали перед вітчизняними підприємствами та державою, розглянуто основні напрями міжнародної підтримки для стабілізації економічної безпеки України.
Keywords: економічна безпека; війна; складові економічної безпеки; підприємство; економічні ризики та загрози