АНАЛІЗУВАННЯ СТАНУ, ТЕНДЕНЦІЙ ТА СТРУКТУРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У РЕГІОНАЛЬНІЙ ЕКОНОМІЦІ: ІДЕНТИФІКАЦІЯ СИЛЬНИХ І СЛАБКИХ СТОРІН, ЗАГРОЗ І ПЕРСПЕКТИВ (Development Service Industry Management, 2024)
У дослідженні проаналізовано стан, тенденції та структурні характеристики перебігу інвестиційних процесів у Львівській області. Метою статті визначено ідентифікацію сильних та слабких сторін, а також можливостей і загроз розвитку інвестиційних процесів у регіоні (на прикладі Львівської області). Вказано на сильні сторони економіки Львівської області з позиції її інвестиційної привабливості. Ідентифіковано недоліки та слабкі сторони інвестиційного розвитку регіону. Показано можливості інвестиційного розвитку регіону, а також визначено його загрози, з-поміж яких наголошено на необхідності подолання й нівелювання таких загроз подальшого розвитку інвестиційних процесів у регіоні.
Keywords: регіон; регіональна політика; регіональний розвиток; інвестиції; інвестиційні процеси; інвестиційна діяльність; капітальні інвестиції; обсяги та структура інвестування