СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СТАЛОГО ТУРИЗМУ У САТАНІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (Development Service Industry Management, 2024)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та перспектив розвитку сталого туризму у Сатанівській об’єднаній територіальній громаді Хмельницької області. Рорзглянуто історія територіальної громади,  проаналізовано наявні в ній туристично-рекреаційні ресурси та досліджено особливості їх використання. Проаналізовано діяльність установ та суб’єктів регулювання галузі туризму,  динаміку розвитку туристично-рекреаційних об’єктів та вплив туристичної діяльності на довкілля громади. За результатами проведеного SWOT/TOWS-аналізу туристично-рекреаційної сфери громади, висвітлено проблеми та перспективи реалізації стратегії сталого розвитку туризму, а також надаються рекомендації щодо розвитку сталого туризму та просування туристичного бренду громади.
Keywords: сталий розвиток туризму; стратегія розвитку; туристично-рекреаційні ресурси; SWOT/TOWS-аналіз; туристичний бренд