ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЧНО-ОРІНТОВАНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НА ЗАСАДАХ КЛЮЧОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ (Development Service Industry Management, 2024)
У статті розглянуто теоретичні та прикладні аспекти розробки стратегічно-орієнтованої системи управління на засадах ключових показників ефективності.  Визначено та обґрунтовано передумови та необхідність розробки зазначеної системи управління для підвищення ефективності та результативності сучасних організацій. Запропоновано модель розробки та реалізації стратегічно-орієнтованої системи управління на засадах ключових показників ефективності. Наведено приклади реалізації запропонованої системи для торговельного підприємства. Визначено та представлено у вигляді діаграми Ісікави блокуючі чинники реалізації системи ключових показників ефективності, які згруповано у шість основних блоків: ринок, фінанси, бізнес-процеси, розвиток персоналу, оцінка персоналу та корпоративна культура. Детально висвітлено переваги застосування системи ключових показників ефективності для сучасних організацій.
Keywords: управління; система управління; стратегічно-орієнтоване управління; ключові показники ефективності