ЗАПРОВАДЖЕННЯ HR-ІНЖИНІРИНГУ ЯК ІННОВАЦІЙНОГО ВЕКТОРУ РОЗВИТКУ БІЗНЕС-ЕКОНОМІКИ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ (Development Service Industry Management, 2024)
У статті досліджено використання сучасних HR-технологій в управлінні підприємством. Досліджено  соціальні  виклики  та  сучасні  пріоритети бізнесу щодо трансформації HR-процесів. Визначено глобальні тренди інноваційного вектору розвитку цифровізації НR організації. Сформовано сутність процесу реінжинірингу як напряму удосконалення бізнес-процесів в системі HR-інжинірингу організації. Побудовано етапи запровадження HR-інжинірингу як інноваційного вектору розвитку бізнес-економіки організації. Обґрунтовано карту реструктуризації бізнес-процесу «формування кадрового потенціалу підприємства» на засадах реінжинірингу. Наведено основниі  засоби HR-інжинірингу,  які  застосовуються  під  час  конструювання  та  оптимізації HR-процесів. Охарактеризовано позитивні наслідки практичного застосування методу HR-інжинірингу бізнес-процесів на підприємстві.
Keywords: бізнес-процес; інжиніринг; реінжиніринг; hr-технологія; управління персоналом; побудова системи HR-інжинірингу