ПЕРСПЕКТИВИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО РІТЕЙЛУ В ПЕРІОД ПОВОЄННОГО ЧАСУ (Development Service Industry Management, 2024)
У даній статті автори конкретизують суть та значення рітейлу для забезпечення належного рівня життя населення та розвитку економіки держави в період війни та у період повоєнного часу. Автори наводять основні фактори та чинники впливу на розвиток рітейлу в Україні.Також у статті авторами здійснено короткий аналіз стану вітчизняного рітейлу із наведенням основних пріоритетів його розвитку.На основі проведеного аналізу авторами узагальнено основні перспективи та тенденції розвитку вітчизняного рітейлу в період повоєнного стану.
Keywords: рітейл; тенденції розвитку; інновації рітейлу; інформаційні технології рітейлу; штучний інтелект в рітейлі