СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ (Development Service Industry Management, 2024)
Розглянуто актуальність впровадження сучасних  інформаційних технологій в діяльність туристичних фірм. Наведена класифікація інформаційних технологій. Відмічені основні переваги впровадження сучасних інформаційних технологій. Розглянуто систему інформаційних технологій індустрії гостинності. Наведено основні туристичні портали, що використовуються вітчизняними суб’єктами туристичного бізнесу.
Keywords: туристичний бізнес; інформатизація; туристична фірма; управління; інформаційні технології; комунікаційні технології; мережеві технології; туристичні портали