ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГЛОБАЛЬНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ НА БІЗНЕС В СУЧАСНИХ ТУРБУЛЕНТНИХ УМОВАХ (Development Service Industry Management, 2023)
Дана наукова стаття присвячена ретельному аналізу впливу глобальної нестабільності на сучасний бізнес у турбулентних умовах. Здійснення такого дослідження дозволяє визначити ключові фактори та виклики, що виникають в контексті нестабільності, та відокремити можливості для бізнес-організацій.Особлива увага надається розробці стратегій, спрямованих на формування антикрихкого підходу в умовах глобальних невизначеностей. Дослідження підтверджує, що бізнес-організації, які інтегрують антикрихкі принципи, стають більш придатними до адаптації та виживання в змінних умовах. Це може слугувати основою для подальших розвитків у сфері стратегічного управління та підвищити стійкість бізнес-систем у сучасному непередбачуваному світі. Висновки статті сприятимуть подальшому розумінню та розвитку концепцій антикрихкості в сучасному бізнесі. У цілому, дана наукова стаття відкриває нові перспективи та надає практичні рекомендації, які можуть служити орієнтиром для бізнес-лідерів, науковців та стратегічних планувальників, щоб ефективно протистояти викликам глобальної нестабільності та створити стійкі та динамічні організації.
Keywords: антикрихкість; адаптивність; стратегія; глобальна нестабільність; бізнес