НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ «СУХИХ ПОРТІВ» (Development Service Industry Management, 2023)
Статтю присвячено дослідженню нормативно-правового регулюванню функціонування «сухих портів». Наведено огляд основних нормативних документів, які розкривають питання здійснення мультимодальних перевезень. Окреслено колізійні питання вітчизняної практики унормовування діяльності «сухих портів» та проблемні питання й напрями їх удосконалення в контексті доопрацювання вітчизняної нормативно-правової бази з досліджуваного питання.
Keywords: порт; «сухий порт»; мультимодальні перевезення; інтермодальні перевезення; змішані перевезення