АВТОМОБІЛЕБУДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПОТОЧНИЙ СТАН, ВИКЛИКИ ТА СЦЕНАРІЇ РОЗВИТКУ (Development Service Industry Management, 2023)
Метою статті є встановлення викликів та сценаріїв розвитку для вітчизняного автомобілебудування з урахуванням його поточного стану. Показана важливість автомобілебудування як галузі у різних країнах світу. Розроблено логіку дослідження на основі виділення окремих етапів дослідження та  формування пропозицій щодо використовуваних методів дослідження для кожного з таких етапів. Ідентифіковано явища, які описують стан автомобілебудування в Україні. Узагальнено виклики для автомобілебудування в Україні, й для кожного з таких викликів розкрито його сутність та причини виникнення. Сформовано сукупність можливих сценаріїв розвитку для автомобілебудування в Україні, і для кожного з таких сценаріїв розкрито його сутність та представлено чинники актуалізації такого сценарію.
Keywords: Автомобілебудування; явище; виклик; причина; сценарій; чинники актуалізації