КЛАСИФІКАЦІЯ ІВЕНТ-ЗАХОДІВ У СФЕРІ ДОЗВІЛЛЯ (Development Service Industry Management, 2023)
У статті представлено класифікацію івент-заходів у сфері дозвілля. Сучасна  індустрія дозвіллєвого спрямування інтенсивно розвивалась кількісно та  якісно вподовж двох останніх десятиліть і майже до 2020 року. Виникнення та розповсюдження ковід пандемії та повномасштабне вторгнення Російської федерації значно загальмували цей процес.
Keywords: івент-заходи; івент-менеджмент; дозвілля класифікація