ІННОВАЦІЙНЕ ПРОСУВАННЯ ПРОДУКТІВ І ПОСЛУГ У СФЕРІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ЗАСОБАМИ ОМНІКАНАЛЬНОГО МАРКЕТИНГУ (Development Service Industry Management, 2025)
В статті актуалізовано питання використання новітніх інформаційних технологій у процесі просування продуктів і послуг у сфері туризму та готельно-ресторанної справи. Зазначено, що значна частина вітчизняних компаній звертаються до цифрових каналів комунікації, онлайн-бронювання, систем CRM та SMM для підвищення ефективності маркетингової діяльності, проте рівень впровадження ІТ-рішень залишається нерівномірним, особливо серед малого та середнього бізнесу. Авторами зазначено, що в умовах високої конкуренції на ринку туристичних та готельно ресторанних послуг омнімаркетинг дозволяє створити єдину, безшовну комунікацію з потенційними клієнтами, що сприяє ефективному просуванню продуктів і послуг у сфері туризму та готельно-ресторанної справи.
Keywords: туристичний продукт; омніканальний маркетинг; просування; туризм і готельно-ресторанний бізнес