(untitled) (Development Service Industry Management, 2025)
У статті проаналізовано важливість контролю в системі економічної безпеки підприємства. Доведено, що контроль і оцінка ризиків є вагомими елементами управління будь-якою системою. Обґрунтовано, що для підвищення економічної безпеки підприємства потрібно почати з розробки стратегій управління ризиками. Зазначено,що застосування ефективних методів у практичній діяльності є важливим елементом успішного управління підприємством, бо допомагає не лише виявити потенційні проблеми та покращити результативність, а й сприяє динамічному розвитку та зростанню економіки.