(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
Стаття присвячена вивченню нових підходів до стимулювання попиту та покращення брендової ідентичності через інтеграцію мерчандайзингу та рекламного креативу у підприємництві. У статті аналізується, як стратегічне розміщення товарів у точках продажу (мерчандайзинг) може бути ефективно доповнене креативними рекламними кампаніями, які орієнтовані на емоційний зв’язок зі споживачами. Важливими аспектами, які визначають успішність таких стратегій, є використання інноваційних підходів, зокрема візуального мерчандайзингу, інтерактивних елементів, доповненої реальності (AR) та персоналізації реклами підприємництва. Ці технології допомагають створювати цілісне та привабливе середовище для взаємодії з користувачем, яке сприяє стимулюванню попиту. Дослідження наголошує на важливості глибокого розуміння споживацьких настроїв і поведінки, що дозволяє брендам розробляти стратегії, які не лише підвищують попит, але й формують позитивний образ бренду. Приклади таких брендів, як Nike та Apple, демонструють успішне застосування інтегрованих підходів в своїх маркетингових кампаніях, що сприяє досягненню високих результатів у зміцненні брендової ідентичності та підвищенні економічної привабливості споживачів. У статті також акцентується увага на зміні ролі цифрових технологій у сфері мерчандайзингу та реклами у підприємництві. Вивчення впливу новітніх технологій, зокрема штучного інтелекту (AI) та великих даних, дозволяє брендам точніше налаштовувати свої стратегії під індивідуальні потреби споживачів, що підвищує ефективність маркетингових кампаній. Ці технології дають змогу здійснювати більш персоналізовані підходи, забезпечуючи кращу взаємодію з клієнтами та точніше прогнозуючи їхні запити. Завдяки комплексному аналізу інтеграції мерчандайзингу та рекламного креативу у підприємництві, стаття відкриває нові можливості для бізнесу в умовах глобалізації та цифровізації ринку. Дослідження підкреслює важливість адаптації стратегій до змінюваних умов конкурентного середовища та дає рекомендації щодо того, як бренди можуть залишатися конкурентоспроможними і стійкими на ринку в довгостроковій перспективі. Таким чином, стаття вносить значний внесок у розвиток теоретичних і практичних аспектів сучасного маркетингу, надаючи підприємствам нові інструменти для покращення їхньої позиції на ринку, стимулювання попиту та створення сильної брендової ідентичності. Стаття є важливим орієнтиром для розробки ефективних маркетингових стратегій у цифрову еру підприємства та бізнесу.