(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У статті розглянуто еволюційний характер фінансового мислення та його вплив на сучасне економічне життя. Це відбувається в соціальному та природному середовищі, яке змінюється і тим самим змінює дані економічної діяльності; цей факт важливий, і ці зміни (війни, революції тощо) часто зумовлюють індустріальні зміни, але вони не є їх першочерговими. Було представлено сутність та сформульовано розуміння фінансового мислення та обліку, що підкреслює важливість концентрації на масштабах економіки. Надано комплексний підхід щодо інструментів які не беруть до уваги багате «біорізноманіття», яке характеризує фінансовий світ, світ фінансового обліку, вони також ігнорують роль природного відбору. Зроблено висновок щодо визначення спільних рис які притаманні сучасному фінансовому світу та справжній еволюційній системі економічного життя.