(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
Мета статті полягає у формуванні сукупності змістовних сценаріїв відбудови та розвитку автомобілебудування у повоєнному періоді та описі кожного з таких сценаріїв. Запропоновано використовувати сценарії як інструмент повоєнної відбудови та розвитку автомобілебудування в Україні. Розглянуто чотири види сценаріїв відбудови та розвитку автомобілебудування, зокрема динамічні, змістовні, структурні та ринкові. Показано різницю між такими видами сценаріїв. Запропоновано сукупність змістовних сценаріїв відбудови та розвитку автомобілебудування в Україні. Для кожного з таких розглянутих змістовних сценаріїв надано його опис та розкрито умови його актуалізації. Сформовано пропозиції щодо подальших досліджень з метою розроблення сценаріїв відбудови та розвитку автомобілебудування в Україні.