(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У даній статті автори узагальнюють суть та значення інтернет-торгівлі на сучасному етапі, конкретизують основні функції та принципи діяльності інтернет-магазинів, наводять їх класифікацію та основні завдання. Також у статті авторами проведено аналіз стану інтернет-ринку та визначено основні пріоритети його розвитку, зважаючи на ряд обставин, які визначають базові вимоги до функціонування його суб’єктів. На основі проведеного аналізу авторами запропоновано ряд інструментальних засобів щодо удосконалення та підвищення ефективності діяльності інтернет-магазинів в умовах сьогодення.