(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У статті розглянуто основні підходи до визначення інноваційна та інвестиційна безпека як національної економіки, так і підприємницьких структур. Запропоноване визначення інноваційно-інвестиційної безпеки підприємницьких структур. Зроблено акцент на відсутності в сучасних умовах належного рівня інноваційно-інвестиційної безпеки України, однозначних підходів до оцінювання її індикаторів та комплексної оцінки стану її формування в країні.. Визначено основні критерії інноваційно-інвестиційної безпеки в умовах кризи. Наведено перспективи підвищення рівня інвестиційно-інноваційної безпеки підприємницьких структур.