(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У даній статті досліджено етимологію економічних категорій концепція, підприємництво, управління. Визначено особливості управління підприємництвом, що дозволило сформувати концепцію цього процесу. В статті здійснено аналіз існуючих концепцій управління. Встановлено, що пріоритетними при формуванні концепції управління підприємництвом є комплексне застосування процесного, системного та ситуаційного підходів. За результатами проведеного дослідження визначено основні завдання у сфері управління підприємництвом та сформовано концепцію управління підприємництвом.