(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У статті розглянуті основні інструменти цифрового маркетингу, які засновані на можливостях штучного інтелекту, викладено їх огляд та опис функціоналу, наведені приклади використання у каналах цифрового маркетингу світових брендів. Стаття містить оцінку переваг та обмежень використання таких інструментів для досягнення маркетингових цілей бізнесів, потенційні сфери інтегрування можливостей штучного інтелекту у маркетингові стратегії та канали взаємодії зі споживачами. Наведений прогноз розвитку інструментів штучного інтелекту та тренди розширення їх подальшого використання у цифровому маркетингу та потенційні можливості та виклики, пов’язані із технологічною імплементацією штучного інтелекту у комунікаційні, маркетингові та бізнес-процеси підприємств.