(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У даній статті досліджуються основні можливості, які надають бізнес-структурам організовані ринки капіталу, а також головні аспекти управління інвестиційною діяльністю підприємства на організованих ринках капіталу, зокрема, сутність, завдання та стратегічні підходи до оптимізації інвестиційної ефективності підприємства.