(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У статті розглядаються ключові аспекти створення та функціонування ефективної системи безпеки на підприємстві. Опрацьовано понятійно-термінологічний апарат безпеки підприємства, визначено та класифіковано принципи формування та розбудови системи безпеки підприємства, складові цієї системи безпеки підприємства та надано характеристику змісту функції системи управління безпекою підприємства. Запропоновано рекомендації щодо покращення існуючих практик безпеки та впровадження нових технологій для забезпечення безпеки на виробництві.