(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У ході написання статті ретельно розглянуто теоретичні аспекти та загальну концепцію креативного менеджменту та його значення для сучасних організаціях, особливо в контексті нестабільного економічного середовища та необхідності інноваційного розвитку. Стаття систематизує важливість інтеграції креативного менеджменту в управлінські практики підприємств, аргументуючи його роль у підтримці конкурентоспроможності та стабільності бізнесу. Під час проведення дослідження було детально проаналізовано наявні інструменти креативного менеджменту, які застосовуються для ефективного управління персоналом на сучасних організаціях. Визначено, що використання цих інструментів дозволяє організаціям забезпечити необхідний рівень гнучкості та адаптивності в управлінні завданнями та проєктами. Здійснено узагальнення основних переваг цифрових платформ у контексті структурування робочих процесів та інтеграції інших інструментів для обміну ідеями. Також систематизовано різновиди платформ для покращення комунікації та співпраці серед персоналу, що сприяє ефективному обміну інформацією та оперативному вирішенню завдань. Особлива увага була приділена інструментам для управління талантами, що сприяють створенню стимулюючого середовища та підтримці кар’єрного зростання співробітників. Крім того, охарактеризовано платформи для організації навчання та розвитку персоналу, які сприяють розвитку креативного мислення та підвищенню мотивації працівників. На основі результатів дослідження були сформульовані рекомендації щодо впровадження цих інструментів з метою зміцнення конкурентоспроможності організацій та підтримки їхнього інноваційного розвитку.