(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
В сучасних умовах одним із найважливіших аспектів забезпечення ефективного функціонування підприємств торгово-розважальної сфери, а також формування позитивних результатів його фінансової діяльності є існування ефективної маркетингової стратегії, яка забезпечить високий рівень розвитку та захистить бізнес від загроз. Захист обумовлений здатністю органів управління торгово-розважальних комплексів на відповідних рівнях: забезпечити впровадження маркетингових стратегій; нейтралізувати негативний вплив кризових явищ на підприємницькі структури; сформувати адекватну систему обліку фінансових потоків і зміцнити операційну ефективність системи контролю в процесі комплексного планування маркетингової стратегі тощо. Сучасні наукові дослідження вказують на той факт, що без єдиної маркетингової системи підприємств торгово-розважальної сфери неможливо досягнути висовкого рівня фінансової результативності та забезпечення безпеки, стабілізувати економічну ситуацію, створити ефективний механізм ведення бізнесу.