(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
Розглянуто актуальність впровадження сучасних інформаційних технологій в діяльність туристичних фірм. Наведена класифікація інформаційних технологій. Відмічені основні переваги впровадження сучасних інформаційних технологій. Розглянуто систему інформаційних технологій індустрії гостинності. Наведено основні туристичні портали, що використовуються вітчизняними суб’єктами туристичного бізнесу.