(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
Диверсифікація охоплює широкий спектр аспектів, від характеристик диверсифікації виробництва до оцінки факторів, які впливають на рішення щодо її впровадження. Це поняття є невід’ємною частиною організаційно-економічного механізму функціонування підприємницьких структур і включає в себе класифікацію типів диверсифікації та аналіз джерел їх фінансування. В статті розглянуто етапи проведення диверсифікації, основні напрями диверсифікації в сучасних умовах та охарактеризовано диверсифікаційні методи.