(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
Дослідження особливостей управління проєктами на регіональному рівні. В процесі виконання завдань у даній роботі було використано різноманітні методи та підходи. Наприклад, абстрактно-логічний метод використовувався для чіткого визначення цілей та завдань дослідження. Аналітико-монографічний підхід застосовувався при аналізі літературних джерел, законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються функціонування проєктів. Стійкість у проєктних операціях, таких як фінансова, соціальна та екологічна стійкість, є одним з найвизначніших питань сучасних часів. Посилена увага на стійкі бізнес-операції змінила точку зору дослідників та корпоративного співтовариства на управління проєктами. Сьогодні стійкість у бізнес-операціях, а також стійкість природних та екологічних ресурсів має першорядне значення, яке ще більше спричинило величезний вплив на формування, планування, та виконання діяльності з управління проєктами. Це дослідження також визначає та обговорює майбутні можливості застосувати обчислювальні процедури з метою оцінки та оптимізації питань стійкості в управлінні проєктами, наприклад стійкості у проєктах, а потім отримання оптимізованих рішень для сформульованої проблеми для досягнення стійкості в проєктах. Також визначається та представлена нова інтегрована рамка з включенням функції зворотного зв’язку для оцінки кожного рішення та дій, що вживаються на стійкість проєктів. Надані у статті рекомендації можуть бути застосовані при створенні умов для сталого розвитку України.