(untitled) (Development Service Industry Management, 2024)
У статті акцентовано увагу до питань формування та реалізації суб’єктами господарювання соціально відповідальної політики. Наголошено на особливостях, а також необхідності планування та здійснення соціально відповідальних заходів суб’єктами сфери споживчих послуг. Метою дослідження визначено подальший розвиток теоретико-методичних засад управління соціальною відповідальністю суб’єктів сфери споживчих послуг. Показано зміни в напрямах здійснення соціально відповідальної політики суб’єктами сфери споживчих послуг України в умовах війни.