(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У статті досліджено питання управління сталим розвитком підприємства з позиції забезпечення економічної безпеки. Здійснено аналіз основних складових сталого розвитку: економічної, соціальної, екологічної. Визначено основні напрямки розвитку підприємства в аспекті гармонізації його економічних цілей діяльності з соціальними та екологічним цілями. В статті досліджено теоретичні аспекти сталого розвитку та економічної безпеки підприємства. Аргументовано необхідність побудови механізму управління сталим розвитком підприємства з врахуванням його поточного та прогнозованого рівня економічної безпеки. В статті зазначено основні етапи механізму управління сталим розвитком підприємства.