(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У даній статті проведено комплексну систематизацію та подальший розвиток науоквих розвідок щодо економічного та інтелектуального потенціалу підприємств мережевих структур в контексті безпекознавчих умов. Для досягнення цієї мети було використано діалектичний метод та системний підхід до вивчення особливостей економічного та інтелектуального потенціалу підприємств мережевих структур. Також були використані монографічний, абстрактно-логічний та метод абстрагування. У результаті дослідження були визначені основні вектори розвитку економічного та інтелектуального потенціалу підприємств мережевих структур із урахуванням безпекових аспектів. Також були визначені шляхи збільшення використання інтелектуального потенціалу через співпрацю з центрами підтримки технологій та інновацій. Дослідження також вказують на можливості розвитку брендингу як способу підвищення рівня економічної ефективності та збільшення інтелектуального потенціалу підприємства. Результати дослідження можуть бути застосовані для подальших наукових досліджень та при прийнятті стратегічних рішень в системі мережевих структур. Висновком дослідження є необхідність реалізації нових проєктних рішень щодо формування та реалізації економічного та інтелектуального потенціалу підприємств мережевих структур, оскільки вони характеризується високим рівнем динамізму та новизни.