(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У статті акцентовано увагу на питаннях формування й реалізації державної політики управління розвитком туристичного комплексу на прикладі Карпатського регіону України. Метою дослідження визначено обґрунтування елементів стратегії розвитку туристичного комплексу регіону. Наведено результати SWOT-аналізу розвитку туристичного комплексу Карпатського регіону України. Обґрунтовано сценарії (оптимістичний, песимістичний та прагматичний) розвитку туристичного комплексу Карпатського регіону України. Виявлено системні перешкоди, мета та стратегічні цілі стратегії розвитку туристичного комплексу Карпатського регіону України. Обґрунтовано стратегічні та операційні цілі стратегії розвитку туристичного комплексу Карпатського регіону України та індикатори їх реалізації.