(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У статті розглядаються аспекти інтеграції європейських стандартів митного контролю в Україні та їх вплив на митну безпеку країни. Аналізуються сучасні виклики митної системи України та необхідність впровадження реформ, які включають модернізацію технологічної бази, підвищення кваліфікації працівників митних органів, та впровадження новітніх інформаційних технологій. Впровадження європейських стандартів сприятиме зниженню ризиків контрабанди та порушень митного законодавства, підвищенню ефективності митних операцій, і загальному економічному розвитку країни. Стаття підкреслює важливість міжнародної співпраці та технічної допомоги для успішної реалізації цих реформ. Висновки статті демонструють, що інтеграція України до європейської митної системи є важливим кроком на шляху до зміцнення економічної стабільності та розвитку країни.