(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У статті ідентифікована стан, інституційні проблеми та перспективи використання контрактного регулювання у вітчизняній економіці. Досліджено основні принципи та типи економічних контрактів в контексті побудови ефективної системи управління. Запропоновано використовувати реляційне контрактне регулювання економічних процесів з метою максимізації загальної вартості агентів ринку та протидії опортуністичним моделям поведінки.