(untitled) (Development Service Industry Management, 2023)
У статті представлено класифікацію івент-заходів у сфері дозвілля. Сучасна індустрія дозвіллєвого спрямування інтенсивно розвивалась кількісно та якісно вподовж двох останніх десятиліть і майже до 2020 року. Виникнення та розповсюдження ковід пандемії та повномасштабне вторгнення Російської федерації значно загальмували цей процес.