СКЛАД МЕХАНІЗМУ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ САМОЗАЙНЯТИХ ОСІБ - ГАРБУЗЮК , Олександра; РУДНІЧЕНКО , Євгеній (Development Service Industry Management, 2025)
Запропоновано зміст та структуру механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб. Основними елементами такого механізму запропоновано лідерські якості, аксіоми, принципи, типові помилки, інструменти, організацію команди/аутсорсинг, підтримку розвитку лідерських якостей. У складі механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб виділено теоретичний та практичний рівні. Запропоновано складники для кожного з виділених рівнів відповідного механізму. Надано опис кожного із запропонованих елементів механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб. Запропоновано склад лідерських якостей для самозайнятої особи та розкрито зміст кожної з таких якостей. Запропоновано сукупність аксіом у складі механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб та описано зміст кожної із таких аксіом. Запропоновано сукупність принципів у складі механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб та надано зміст кожного з таких принципів. Визначено та описано типові помилки у складі механізму стратегічного управління розвитком лідерських якостей самозайнятих осіб.